JOICO Masterpiece Collection

‘It will inspire and appeal to everyone who has got the creative coloring virus, and to anyone on the verge to catching it!’

Geef een gezicht aan je merk

De JOICO Vero K-Pak Color Masterpiece Collection combineert kunststromingen met de kunst van het knippen – verven- verzorgen van het haar. Aan ons om deze artistieke uitspattingen in de spotlights te plaatsen en te presenteren like real masterpieces.

Een diversiteit aan materiaal

Het museum book. Het “paradepaardje” van de Masterpiece Collectie hebben wij met veel liefde ontwikkelt. Maar daar bleef het niet bij. We mochten ook nog allerlei andere uitingen in deze lijn vormgeven. Zoals een step-by-step guide, roll-up banners, flyers, etc.

Onze gezichten

3 kunststromingen – 3 modellen – 3 masterpieces
De artistieke stromingen waar de artiesten hun creaties op gebaseerd hebben, zijn nu nog meer tot leven gekomen door de bewerking die wij hebben losgelaten op de beelden. Dit om zo dicht mogelijk bij de ‘roots’ van de kunstenaars te komen. 

Social posts

Naast een gallerybook, step-by-step book, banners en tentcards hebben wij ook de social content voor de Masterpiece Collection mogen ontwerpen, hieronder zie je een selectie hiervan.